Progress Bar

Progress Bar 4 - amikor a pénz adja el magát

[meetup, szeptember 28]

2017. augusztus 23. - Progress Bar

Elindul a Progress Bar blog. Ezzel együtt meg is hirdetjük a következő Progress Bar meetup-ot.

Szeptember 28-án folytatjuk a Progress Bar meetup sorozatot. Öröm és boldogság, hogy mostantól a Drukka és a Baconsult együtt szervezi a PB-t.

progressbar4_event_cover-01.jpg

Sok pénz, új akszelerátor és inkubátor - A GINOP 2.1.5 és az ÖKO_16 pályázat nyertesei -  várja hogy világsikerre vihesse a hazai startupok új generációját. De vajon a Te ötletednek, csapatodnak melyik a legjobb?

A következő Progress Bar-on az új akszelerátorok és inkubátorok pitchelnek Neked. Mondhatnánk, hogy "akasztják a hóhért", de ennél sokkal hálásabb lesz a témánk.

A "reverse pitching" után pedig jöhet a Progress Bar-okon már megszokott investor speed datingre és kötetlen ismerkedés. Ezentúl minden hónap utolsó csötörtöki napján.

A részvétel továbbra is ingyenes lesz, de regisztrációhoz kötött. A program és a regisztráció részletei nyár végén várhatóak. Egyelőre csak írd be a naptáradba.

https://www.facebook.com/events/739828806203900/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://progressbar.blog.hu/api/trackback/id/tr912770656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása