Progress Bar

Te kivel találkozol az októberi Progress Baron?

Ismerd meg mentorainkat, hogy te se érkezz felkészületlenül

2018. október 24. - Progress Bar

Az október 25-i Progress Baron először egy panelbeszélgetés keretein belül bemutatkoznak a 2018-as Jeremie győztes tőkealapok. A programnak ugyan már nem is Jeremie a neve, de a köztudatban még ez az elterjedt. Többek között erről a változásról is lesz szó a panelbeszélgetésben, és választ kaphatsz az összes többi kérdésre is a tőkealapok működésével kapcsolatban. A panel után a külön regisztráltak speed mentoringon vehetnek részt, ami pitch gyakorlatnak is nevezhető. Amellett, hogy kötetlen keretek között előadhatsz a befektetőknek, most te is kérdezhetsz tőlük, amire egy éles pitchen már nem lenne lehetőség. 

Ne felejtsd, hogy a rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött:

https://www.progressbar.co/site/index?blog=1#regform

Ha pedig a speed mentoringon is szeretnél részt venni, ne felejts el külön regisztrálni erre is: 

https://docs.google.com/forms/d/1OBQ34vgtYtojVCEa3iIhE2Y5yxAp8GMkAe2ioCKIDJg/edit

 

Ha pedig megvolt a regisztráció, nincs már mit tenni, csupán olvass egy picit előre, hogy megtudd, kikkel találkozhatsz a Progress Baron.

25.jpg

Zsembery Levente - X-Ventures, panel

Zsembery Levente 2010 óta az Alapkezelő vezérigazgatója. A HVCA (Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület) aktív tagja, 2015 óta az Egyesület elnöke.

1996 óta az egyetem Pénzügyi Intézetének fő-, majd mellékállású oktatója. Rendszeresen oktat a Nemzetközi Bankárképző Központ és a Közép-európai Brókerképző Alapítvány tanfolyamain, MBA programokban vállalatfinanszírozás, vállalati pénzügy, kockázatkezelés és értékpapírszámtan témakörében.

Független tanácsadóként több jelentős projektben működött közre. Így többek között az Oktatási Minisztérium, a Diákhitel Központ, később az MFB szakértőjeként dolgozott a hazai diákhitel rendszer kialakításában és restrukturálásában, a BÉT felkészülését támogatta az egységes európai tőkepiaci szabályozásra, illetve a PSZÁF tanácsadója volt a Brau ügy elbírálása során.

 

Németh L. Ákos – Bonitás, panel

Pályájának elején 11 évig különböző nemzetközi vállalkozásoknál (Arthur Andersen, Citibank, Citroen, OMD) töltött be manageri, majd gazdasági igazgatói posztokat, ezek után 2000-től befektetési igazgatóként és M&A tanácsadóként dolgozott és segített mintegy kéttucatnyi befektetés megvalósulásában. 2013 elejétől a Bonitás Zrt-nél befektetési igazgató.

 

dr. Várady Zoltán – Solus Capital, panel

Várady Zoltán a Solus Capital befektetési igazgatójaként azt vallja, hogy nincsenek nehéz döntések csak jók vagy rosszak. Munkája során akkor a legelégedettebb, ha sikeres befektetéseket hajt végre kreatív megoldások alkalmazásával. Szentháromságát a termék egyedisége, menedzsment kiválósága és a stratégia megfelelősége adja.

 

Herczeg Gábor – Finatech, panel + speed mentoring

2010-től egy kockázati és magántőke befektetésekkel létrehozott, USA-ban bejegyzett gyógyszerfejlesztő cégcsoport pénzügyi és üzleti stratégiai irányításában vesz részt igazgatóként. Mindeközben a közvetlen kockázati tőkepiaci tevékenységét is fenntartotta, 2012 és 2014 között a Finatech Capital, a 2015 és 2016 években pedig az X-Ventures csapatát erősítette szenior befektetési tanácsadóként. Emellett üzleti stratégiai tanácsadóként részt vett egy szintén kockázati tőkebefektetéssel támogatott hazai klinikai vizsgáló és egészségügyi szolgáltató, valamint orvostechnikai fejlesztésekkel is foglalkozó cégcsoport munkájában. 2018-ban ismét csatlakozott a Finatech Capital csapatához.

 

Szalóky Zoltán – Finatech, speed mentoring

Okleveles közgazdászként végzett a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen, 1992-ben. Több, mint 20 évig dolgozott nemzetközi (pld. ABN Amro Bank, K&H Bank, WestLB Bank) és hazai bankoknál vezetői pozícióban. Széles körű tapasztalattal rendelkezik treasury, pénz- és tőkepiaci, finanszírozási és kockázatkezelési, értékesítési és hálózatirányítási területeken, operatív, stratégiai és projekt vezetői minőségben egyaránt. 2017 óta dolgozik az alapkezelői szektorban. Részt vett egy új alapkezelő (EDITUS Befektetési Alapkezelő Zrt.) megalapításában és elindításában igazgatói pozícióban és 2018 óta hasonló pozíciót tölt be a FINATECH Capital Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt-nél.

A szakmai ismereteken túlmenően jelentős tapasztalattal bír a HR menedzsment és tehetséggondozás területén, sikerorientált csapatok kialakításában, fejlesztésében, illetve ügyfélközpontú rendszerek kiépítésében, a kiemelkedő ügyfél elégedettség eléréséért.

 

Ács Zoltán – Design Terminal, speed mentoring

A Design Terminál szakmai vezetőjeként vállalkozásfejlesztéssel foglalkozik. A nonprofit ügynökség kreatívipari cégeknek nyújt szolgáltatásokat, illetve akcelerátorprogramja a szabályozott piacok (energia, egészségügy, oktatás, közlekedés stb.) startupjait segíti globális sikerek eléréséhez. Korábban kreatív igazgató, gazdasági újságíró, blogger, illetve egy média startup társalapítója volt.

 

Sziller Olivér – Design Terminal, speed mentoring

Sziller Olivér pénzügyi tanácsadó a Design Terminál Mentorprogramjában. Célja, hogy egy álom se fusson zátonyra, egy rossz pénzügyi tervezés miatt.

 

 

Te milyen kérdéseket tennél fel a mentoroknak? 

Regisztrálj és gyere el október 25-én a Progress Barra.

Kapcsolatépítés, networking, tudásmegosztás, válasz az összes kérésedre. Ne hagyd ki! 

A bejegyzés trackback címe:

https://progressbar.blog.hu/api/trackback/id/tr7114319175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása