Progress Bar

Progress Bar 7: Speed mentoring

2018.07.27.

2018. július 23. - Progress Bar

Rendhagyó Progress Barral jelentkezünk a hónap utolsó péntekére.

Mivel az év ezen időszaka igencsak uborkaszezonnak minősül, egy lazább programmal készültünk most. Az Arete által szervezett Summer Office-ra települünk ki, ahova SPEED MENTORING-gal készülünk. 

A speed mentoringon a METU, az Intellitext, és a Drukka mentoraival találkozhatsz, és kérhetsz tanácsot legfrissebb ötleteddel, vagy már növekvő startupoddal kapcsolatban. Kicsit lazább lesz, mint az eddigiek, de a lényeg ugyan az. Ismerkedjünk és tanuljunk egymástól, osszuk meg egymással a legfrissebb infókat, és csináljuk mindezt a szabadban, kellemes nyári hangulatban, a belváros szívében, a Kőlevesben. 

Egy rövid ismertető a speed mentoringról: 
Ki akarod próbálni magad befektetők előtt, vagy egy olyan szakmabeli véleményére van szükséged, aki igazán jártas a startupok világában? Akkor ne hagyd ki ezt a lehetőséget. Személyesen, négyszemközt teheted fel a kérdéseidet, és kérhetsz tanácsokat befektetőktől, mentoroktól. 

Mentorok, akikkel találkozhatsz: 
Jákó Eszter 
Földesi Árpád 
Király Zsolt 
Bohner Tamás 
Csaba Zoltán 

FONTOS! A Speed mentoringon való részvétel ingyenes, de regisztációhoz kötött. (A Sumer Office-ra történő regisztráció nem érvényes a Speed mentoringra.) Töltsd ki ezt az űrlapot, hogy részt tudj venni:
https://goo.gl/forms/kOtGYedcyGXoWFBm1

Helyszín: Kőleves, 1075 Budapest, Kazinczy u. 41.

Időpont: 2018.07.27. péntek, 10.00.tól

A Summer Office már tavaly is nagy sikert aratott, hiszen a belváros szívében, szuperebbnél szuperebb kerthelyiségekben tartják meg minden hónap utolsó pénteki munkanapját. Miért is ne lehetne kihasználni, hogy nyár van? A Progress Bar is kivonul most az irodából. Töltsük el az időt közösen, a friss levegőn, egy limonádé mellett, és hagyjuk, hogy szabadon áramoljanak az ötletek és információk.

A bejegyzés trackback címe:

https://progressbar.blog.hu/api/trackback/id/tr6514125465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása